Want your
own Fotopage?







 
@Mi's fOtOpAgE



By: aMi AS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jun-2008 04:03 Email | Share | | Bookmark
Semarak in Memory

 
 
 
View all 6 photos...
setelah 5 tahun bernaung di bawah bumbungnya...finally....we have to move....
kita adalah unit yg paling last skali pindah....org lain sumer dah angkat kaki since jan lagi...
terlalu banyak kenangan manis, pahit, busuk, kelat, sedap..sume ade la...
kalau nak letak sume gambar kat sini memang tak buat keje la ari ni...
so serba sedikit gambar2 ini mengimbau serba sedikit kenangan kita bersama....


ni lah tempat perlindungan selama 5 tahun bekerja with Tmnet and now TM...
walaupun tak selamat...selalu bergoyang n bergegar esp kalau ade earth quake kat indonesia...
pernah gak ade kebakaran....and banjir.....





ni mase celebrate befday k mas...


View from ofis....20th floor...ke 19th floor lupe daa...mase ni alyssa baru setahun lebih


mase Hora hora Merdeka...


Jamuan berbuke pose kat opih....


ni pun jamuan mase buke pose
sesambil tu praktis lyssa main pimpong...


Monday, 9-Jun-2008 03:55 Email | Share | | Bookmark
when liverpudlian shopping

finally arrived
from lfc store
aidan's jacket
View all 17 photos...
aidan daddy aidan daddy....there is nothing for mummy n lyssa.....
takde size......so sad....


little liver on board


Quote:
bie, happy birthday....moga dimurahkan rezeki yg berlimpah2 n pnjg umur, amin....n i love u sooo much....mmmuahh...



Sunday, 1-Jun-2008 01:29 Email | Share | | Bookmark
feel touched.......

 
 
 
View all 9 photos...
Alhamdulillah...berkat pemerhatian kat umah n nursery....she can really follow us pray....walaupun ade masenye dia sujud sampai terbaring2.....nak gelak pun tak bleh.....neway....we r so proud of her.....

backdated entry sebenarnyer....kat umah lama....mase tgh fasa packing brg2...tu yg bersepah2 skit.....





Saturday, 17-May-2008 07:59 Email | Share | | Bookmark
Pavilion n Garden

 
 
 
View all 42 photos...
Dua minggu berturut2 mummy n daddy bawak kiddos jenjalan lagi....
ni tak tau la baby ke mak ngan bapak dia yg nak berjalan nih....
sesambil sambut mothers day (alasaann)....window shopping skali....



kebetulan plak jumpa dengan mummy daanish n nabeel kat dalam butik coach...
hmmmm tgh shopping beg ye fin.....cantik gilos beg diaa ....new collection lagii tuhh....

princess alyssa balqees ni plak ambik chance mengaler kat pumpkin patch...hasil nyeee....


Next weekend nye pi jenjalan kat garden plak...ape lagi melantak makan laa....
kate nak tambah berat......



Aidan plak memberikan kerjesama yg cukup memberansangkan....zzzZZZZzzzzZZZ
cukup memahami hasrat nurani mummy and daddy dia berjalan..


Wednesday, 7-May-2008 01:16 Email | Share | | Bookmark
Merdeka!!!

 
 
 
View all 24 photos...
finally.....abih je cekup mummy.....apa lg merdeka laaa....

Alhamdulillah....semuanya OK...papsmear pun dah buat skali....cuma Doc Ariza advice tambah berat badan jadi 45kg....wooo dasat wooo....mana mau cari itu 7kg....ade penderma kee....


ni masa jap Aidan sebulan


lepas cekup mummy....terus pi playground jap....dah lama tak hirup udara fresh....asik tgk tv kat umah je....sampaikan anak pompuan ku itu udah kenal sape itu Toi (cara sebut = toys), dah tau dancing2 esp AF theme song, dah hafal lagu ultraman dyna, yg tak tahan ingat lagu mayfirst ....ape kejadahnya anak ku ini


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net